Consultancy

Teamcoach

Je ziet je collega gemiddeld meer dan je gezin, familie of vrienden. Des te meer reden om in je collega’s en team te investeren! Ken ik mijn team goed genoeg om ook echt het beste resultaat met mijn team te bereiken? Wil jij met jouw team groeien en succesvol zijn? Robbertsen Consultancy & Training legt samen met jou de basis om dit mogelijk te maken!

Outplacement

Outplacement gaat over meer dan het zo snel mogelijk vinden van een nieuwe baan. Het is ook een kans om na te denken over een andere richting, het is afscheid nemen van een werkgever en het is het opdoen van veel nieuwe indrukken. Waar precies het accent ligt, dat is bij iedere persoon en ieder outplacementtraject anders. Maar het is wél die menselijke maat die maakt dat je achteraf positief kan terugkijken op een tijd van verandering. Sta jij voor voor de keuze van outplacement? Neem dan contact met mij op om vrijblijvend een intakegesprek aan te vragen en te zien of de klik er is voor een goede begeleiding!

www.sollicitego.nl/succesvol-naar-de-volgende-stap/

In gesprek met je talent

In persoonlijke gesprekken daag ik je uit om jouw talent te ontdekken en daarmee dé vervolgstappen te maken in jouw carrière!

  • 2 tot 5 persoonlijke sessies
  • Eindeverslag met tips, tricks en tools
  • Advies op maat om jouw talent te toetsen middels externe trainingen

1 uur per 2 weken persoonlijk consult in de regio Amsterdam/Utrecht/’t Gooi.

Persoonlijke coaching

Wil jij groeien in jouw persoonlijke ontwikkeling of heb je een concrete coachvraag? Met een aantal gesprekken help ik je graag op weg, met als resultaat de stap in jouw persoonlijke groei te zetten.

  • 5 tot 10 persoonlijke sessies
  • Na elk consult een verslag met daarin tips en eventuele oefeningen
  • Big Fifty en Ability Assessment

1 uur per 2 weken persoonlijk consult in de regio Amsterdam/Utrecht/’t Gooi.

%d bloggers liken dit: